Trötthet, utbrändhet

Den här kvinnan är alltså bara helt fantastisk!!
Hon hjälper inte bara mig med sina nålar att slippa värk från mina diskbråck, med mina övergångsbesvär, och när jag hade en mycket tuff period i livet då jag led av svåra och flera panikångest attacker per dag, utan hon hjälper också kvinnor att få barn!!
Utan den här kvinnan hade jag aldrig varit där jag är idag!
Tack Åsa Norin för att du finns och för att du hjälper så många!!

Hej Åsa!
Tack det kändes mycket bättre redan när jag gick ifrån din behandling. Tur jag har som har dig i mitt liv. Din peppning och positiva energi smittade av sig på mig. 
Nu ska jag verkligen bara vila huvudet i några dygn.
Tack!

Vi är en familj som gått hos Åsa under många år och fått akupunktur. Min man blev riktigt ordentligt utbränd för några år sen och fick akupunktur. Han kände verkligen skillnad efter bara några gånger.
Vår dotter har haft problem med upprepade förkylningar och varit till Åsa flera gånger. Hon har fått nålar och örter som stärkt upp hennes immunförsvar.
Jag själv har fått behandling av Åsa under många år och jag vet inte hur många gånger som hon hjälpt mig med goda råd mot alla krämpor som jag haft. Jag har fått akupunktur och moxabehandling mot reumatism, högt blodtryck, klimakteriebesvär, sömnbesvär  och jag har mått så bra efter hennes behandlingar. Vissa åkommor som sömnbesvär och svettningar hjälpte det med en behandling. Kan verkligen rekommendera Åsa med sitt kunnande, säkerhet och lugn.
Margaretha 55 år.

Tack Åsa!  Dina nålar gör underverk. Kram

Jag sökte för att jag kände mig energilös efter att ha gått i ”väggen”. När jag hade fått 4 beh akupunktur och ”energihöjande örter” så kände jag att jag började på att komma igen och att jag blev mentalt och fysiskt stärkt. Fortsatte sedan 1ggr/mån och efter 3 månader klarade jag mig på egen hand.
Både jag och min man har besökt Åsa för allehanda problem och alltid känt att vi fått hjälp från knäskador/ryggskador till ”energilöshet”. För oss har dessa behandlingar varit till stor hjälp
Agnetha