Ryggproblem

 Jag som nästan aldrig har ont börjar min semester med ont i ryggen?. Men idag har jag tid hos Åsa Norin på Qing Akupunktur och hon fixar det mesta! 

När jag bokade tid i november 2004 hos Åsa för min onda rygg så anade jag inte att det var starten på många års förtroendefullt samarbete. Åsa tog emot mig på ett mycket professionellt sätt. Behandlingarna hos Åsa har hjälpt mig både med att kurera min onda rygg och att klara mitt stressiga arbete.
Under de år jag behandlats av Åsa har jag rekommenderat henne till många av mina vänner. När jag nu flyttar från orten vill jag verkligen understryka min rekommendation.
Agneta, 61 år

Sökte för besvär med ryggen, spräckte ett antal svanskotor för en del år sedan, som har resulterat i att jag mer eller mindre har konstant smärta i ryggfästet. Den behandling jag fick hjälpte mig att kunna fungera smärtfritt en tid, mycket bra resultat. Sedan har det varit upp till mig själv att jag inte fortsatt.
Jag tycker denna form av behandling borde få omfattas av rehab omkostnadsskyddet. Jag fick även hjälp med ett mycket bra lindrande linnement.
Tommy

Tack bästa Åsa för att du satte nålar och gjorde lite Dorn terapi på min rygg. Idag känns kropp o knopp mycket bättre. ?

Hej.
Jag sökte för att jag har 2 st diskbråck. Jag blev mycket bättre i mitt diskbråck när jag gick hos dig. Behandlingen var jätte bra en nackdel var att man blev väldigt trött efter behandlingen. Jag skulle jätte gärna ha fortsätt men det var lite långt att åka eftersom jag bor i Almunge.
MVH Carina Eriksson 45 år

Jag sökte till Åsa för min ländrygg. Jag hade gått ett par månader med daglig värk. El egentligen flera år med värk fram och tillbaka. Åsa gav mig akupunktur och om jag inte minns fel så gjorde jag detta 3ggr. Utan att överdriva så hjälpte det mig omgående. Inte helt naturligtvis, men väldigt mycket, så pass att jag kunde utföra sånt jag inte kunde med värken. Visserligen kom smärtan tillbaka efter några veckor, men då gjorde jag ett nytt besök.
Min upplevelse hos Åsa är inget annat än god. Det är en varm och harmonisk miljö och Åsa i sig är en mjuk, varm människa. Det låter nästan som vi känner varann, men hon är den bästa jag varit hos. Jag rekommenderar henne varmt, varmt.
Kvinna 44 år.