Ofrivillig barnlöshet

Hej Åsa!
Det gick ju superenkelt det här! Gick så fort att bli gravid att jag inte riktigt kan ta in det, men känns ju såklart helt fantastiskt! Tack ännu en gång för hjälpen ?
Sköt om dig så hör jag av mig längre fram!
Kramar

Hej Åsa!
Jag vill bara tacka för all hjälp i samband med min barnlöshet. Du var ett enormt stöd och gav mig hoppet tillbaka! 
Nu är hon äntligen här och vi mår båda bra 🙂

Hej Åsa!
Hoppas allt är bra med dig!
Lördagen den 11/2 fick vi en liten son!  Eller liten… 4430 g och 53 cm lång.

Han lurade oss alla! Jag var helt säker på att vi skulle få en tjej då alla hans hjärtljud legat på runt 150, 152, 148 hos barnmorskan under min graviditet. Det sägs ju att flickor ligger över 140 och pojkar under 140. 
Allt har gått bra och vi är såå glada att han är här.
Stort tack för din hjälp en än gång!
 
Hej!
Här kommer en liten hälsning från en liten tjej  som föddes den 12 maj i vecka 37.

Hon vägde endast 2132 gram men var hela 46 cm lång. Hon har storlek 38 i kläder så det är verkligen en liten tjej. 
Allt är bara bra med oss och vi håller på och äter upp oss nu.
Tack igen!

Hej Åsa!
Kom på att jag skulle berätta vad det blev för liten krabat! Det blev en lillebror (var det det du gissade på?) och han föddes i rasande fart. Tusen tack för hjälpen!!
Maria

Efter en misslyckad IVF-behandling (provrörsbefruktning) sökte jag hjälp hos Åsa. En väninna som själv fått hjälp, med gott resultat, rekommenderade henne varmt.
Jag hade inte tidigare provat akupunktur, men kände mig mycket väl omhändertagen av Åsa och kände att hon var genuint intresserad av att hjälpa mig. Vid varje behandling berättade hon om var hon satte nålarna och varför just där. Jag var mycket nyfiken och hade alltid en massa frågor som hon besvarade lugnt och tålmodigt. Förutom behandlingen med nålarna fick jag kostrekommendationer och örtmediciner.
Nästa IVF-försök gick allt bra och vi fick en ljuvlig liten pojke som är precis så vacker som Åsa sade att barn blir om man äter svarta oliver under graviditeten ;).

Vi rådgjorde med läkarna på fertilitetskliniken innan akupunkturbehandlingen och frågade vad deras åsikt var. Enligt dem fanns det forskning som pekade på att akupunktur kunde hjälpa vid ofrivillig barnlöshet, men även studier som visade på att det inte gjorde någon nytta så de resonerade att ”det kan väl aldrig skada”.

Jag själv är fullständigt övertygad om att akupunktur och Åsa var det som gjorde att vårt andra försök lyckades och jag är evigt och innerligt tacksam mot Åsa för hennes hjälp och engagemang!
Josefine, 41 år