Restylane/Fillers

RestylaneInjektionsbehandling med Restylane eller annan Filler är ett alternativ för dig som söker ett direkt och effektivt resultat att bli med rynkor.

Fillers består av Hyaluronsyra, som finns naturligt i kroppen. Hyaluronsyra har en stark vattenbindande förmåga, vilket ger volym och gelén fyller ut rynkor, ärr och veck. Den kan också användas för återfuktning och hudföryngring.

Hos mig får du alltid en kostnadsfri konsultation och rådgivning innan behandling.

Fillers injiceras med en mycket tunn nål direkt in under huden till önskat resultat har uppnåtts. Lokalbedövande kräm läggs på innan behandling. Volymen lyfter upp rynkan och resultatet av behandlingen syns omedelbart. Det kan spänna lite vid injektionen och området kan få en rodnad eller lätt svullnad ett par timmar till någon dag efteråt. Efter någon vecka har det naturliga ämnet anpassats i huden med ännu bättre resultat. Effekten kvarstår 6 månader – 1 år.

Undvik träning, stark kyla eller värme dygnet efter behandlingen. Undvik också att massera området.

Är du gravid eller ammar bör du inte behandlas med fillers. Jag behandlar inte personer under 18 år.
Kontakta mig gärna innan behandlingen om du använder Treo, Naproxen, Trombyl, Waran eller annat blodförtunnande preparat.

Restylane har utvecklats av svenska läkare och lanserades av företaget Q-Med 1996. Det säljs idag över hela världen och det finns en omfattande klinisk erfarenhet av preparatet.